Eerste Durf te vragen in Zoetermeer

Ondernemersvereniging RVOZ en gemeente Zoetermeer organiseerden op 15 oktober van 17.30 – 20.15 uur de kennissessie 'Durf te vragen!', een small business event voor startende ondernemers, zzp’ers en mkb in de regio.

Hoe pakken andere ondernemers hun zaken aan? Hoe kan ik slim samenwerken? Welke mogelijkheden zijn er om mijn netwerk uit te breiden? Als ondernemer is het handig als je over veel verschillende onderwerpen actuele kennis hebt.

Tijdens deze inspirerende avond konden ondernemers vragen stellen aan professionals en collega-ondernemers tijdens een tweetal kennissessies. Aansluitend was er een netwerkborrel waar volop de gelegenheid was om ervaringen te delen. De deelnemende ondernemers ontvingen feedback, tips en deden nieuwe contacten op.

Small Business Events Zoetermeer

‘Small Business Events’ is een interessant programma voor en door ondernemers (zzp en mkb) in de regio Zoetermeer. ‘Small Business Events’ worden vormgegeven in een samenwerkingsverband tussen de Zoetermeerse ondernemersvereniging RVOZ, gemeente Zoetermeer en ondernemers uit Zoetermeer. De events zijn een reeks bijeenkomsten met interessante onderwerpen met als doel ondernemers te inspireren zodat zij hun bedrijf goed kunnen opbouwen en continueren.

Harrie Lamers zijn ervaringen

ShareEmail

 

TOP