Ondernemers groeien in hun pitch tijdens Small Business Event 'Groei in je pitch!'

Op donderdag 8 juni kwamen verschillende ondernemers uit Zoetermeer en omstreken bij elkaar in de Dutch Innovation Factory voor het evenement: ‘Groei in je pitch!’. Het evenement was georganiseerd door Small Business Zoetermeer, een initiatief van ondernemersvereniging RVOZ in samenwerking met gemeente Zoetermeer. Tijdens de inspiratiesessie werd door de deelnemers de basis gelegd voor een onweerstaanbare pitch en presentatie. Dit helpt de ondernemers om al direct de volgende dag in contact te komen met nieuwe klanten.

Na de opening door Margreet van Driel, wethouder Economische Zaken en Robbert Willems, voorzitter van de RVOZ en directeur van TARQ, onthulde niemand minder dan Patrick van Gils van TOPprestaties de geheimen van inspirerend en overtuigend spreken en communiceren. Tientallen Zoetermeerse ondernemers grepen de kans en leerden zichzelf zo goed en overtuigend mogelijk neer te zetten onder begeleiding van en door het inspirerende verhaal van gastspreker Patrick van Gils. Naam en bedrijfsnaam, twee woorden, ideale klant, probleem/resultaat, vraag stellen en je energie/passie zijn de zes pitch succesmakers. Aansluitend werd er gelegenheid geboden om te netwerken en de pitch in de praktijk te brengen tijdens de netwerkborrel.

De aanwezigen waren alom enthousiast. De organisatie kijkt dan ook terug op een succesvol evenement. Waren het vandaag vooral de midden- en kleinbedrijven, er zal worden gekeken of dit concept later ook voor grotere bedrijven en multinationals aangeboden kan worden. Deze plannen zijn nog in ontwikkeling. Op maandag 9 oktober staat het laatste Small Business Event van 2017 gepland. Ook dit evenement staat weer in het teken van groei en is gratis te bezoeken door zzp- en mkb-ondernemers die lid zijn van de RVOZ of uitgenodigd zijn door de organisatie.

Small Business Events Zoetermeer

‘Small Business Events’ is een interessant programma voor en door ondernemers (zzp en mkb) in de regio Zoetermeer. ‘Small Business Events’ worden vormgegeven in een samenwerkingsverband tussen de Zoetermeerse ondernemersvereniging RVOZ, gemeente Zoetermeer en ondernemers uit Zoetermeer. De events zijn een reeks bijeenkomsten met interessante onderwerpen met als doel ondernemers te inspireren zodat zij hun bedrijf goed kunnen opbouwen en continueren. De evenementen in 2017 staan in het teken van groei en worden mede mogelijk gemaakt door IPMarktplaats en Rabobank Zoetermeer. Op 13 maart 2017 was de aftrap met een groots event 'Groei door'.

ShareEmail

 

Foto's: Ron Jenner

TOP