Ondernemers leren alles uit LinkedIn te halen tijdens Small Business Masterclass LinkedIn

Op donderdag 1 februari hebben zo'n 60 ondernemers uit de regio Zoetermeer deelgenomen aan de masterclass LinkedIn in Ter Zake Het Ondernemershuis. Het evenement was georganiseerd door Small Business Zoetermeer, een initiatief van ondernemersvereniging RVOZ in samenwerking met gemeente Zoetermeer. Tijdens de Masterclass gaf expert Harrie Lamers antwoord op vragen als: Hoe vergoot ik mijn zichtbaarheid op LinkedIn? Hoe kom ik aan leads en nieuwe klanten? Hoe zet ik mijn bedrijfspagina effectief in? Hoe kan ik meer 'social selling' toepassen? Daarnaast ontvingen de deelnemers waardevolle tips die ze snel konden toepassen.

Linken en netwerken

Met 6 miljoen Nederlandse accounts is LinkedIn een belangrijke plek en onmisbaar voor het zakelijke sociale netwerk. Steeds meer bedrijven brengen met behulp van LinkedIn ‘social selling’ in de praktijk, een waardevolle manier om de verkoop te laten stijgen. Reden voor ondernemersvereniging RVOZ, gemeente Zoetermeer en Ter Zake Het Ondernemershuis om rondom dit thema een event te organiseren voor ondernemers.

Na de opening door Margreet van Driel, wethouder Economische Zaken gaf Harrie Lamers, met zijn jarenlange netwerkervaring, een kijkje in deze wereld. Als ‘verbinder’ pur sang liet hij zien wat er allemaal mogelijk is. Hij geeft met zijn onderneming trainingen aan bedrijven en personen op het gebied van online- en offlinenetwerken, marketingstrategieën en verkoopstrategieën. Verder is hij regelmatig spreker bij events en beurzen, is hij business consultant voor een aantal organisaties en kan hij uren praten over LinkedIn en horeca. Aansluitend werd er gelegenheid geboden om te netwerken tijdens de netwerkborrel.

Small Business Events Zoetermeer

‘Small Business Events’ is een interessant programma voor en door ondernemers (zzp en mkb) in de regio Zoetermeer. ‘Small Business Events’ worden vormgegeven in een samenwerkingsverband tussen de Zoetermeerse ondernemersvereniging RVOZ, gemeente Zoetermeer en ondernemers uit Zoetermeer. De events zijn een reeks bijeenkomsten met interessante onderwerpen met als doel ondernemers te inspireren zodat zij hun bedrijf goed kunnen opbouwen en continueren.

Harrie Lamers zijn ervaringen

ShareEmail

 

TOP