Meld je aan voor de Masterclass 'Haal meer uit jouw LinkedIn'

Let op! Beperkt aantal plaatsen

Programma Masterclass 'Haal meer uit jouw LinkedIn'

19 maart 2019, 19.00 - 21.30 uur, Ter Zake Het Ondernemershuis

LinkedIn is een belangrijke plek en onmisbaar voor het zakelijke netwerk. Wil jij als ondernemer weten wat de nieuwste tools zijn, hoe het algoritme van LinkedIn werkt en hoe je LinkedIn effectief kunt toepassen? Steeds meer bedrijven zien hun omzet stijgen door het aangaan en onderhouden van connecties op het sociale netwerk.

Haal meer uit jouw LinkedIn

Tijdens deze masterclass zal Harrie Lamers je alle nieuwe updates vertellen. Zo is het algoritme van LinkedIn weer veranderd. Harrie vertelt je hoe je jouw berichten hoger kan laten scoren. Denk ook aan vragen als:

  • Waar moet een profiel en bedrijfspagina minimaal aan voldoen?
  • Hoe zorg ik dat ik beter gevonden word, wat moet ik hiervoor doen?
  • Hoe kan ik via LinkedIn afspraken genereren en uiteindelijk klanten?
  • Hoe vind ik als bedrijf de juiste kandidaten voor mijn organisatie en hoe maak ik mijn bedrijf ook aantrekkelijker voor deze kandidaten via dit medium?
  • Moet ik een betaalde account nemen van LinkedIn? En adverteren via LinkedIn?

Expert Harrie Lamers geeft je antwoord op deze vragen. Daarnaast ontvang je waardevolle tips die je snel kunt toepassen. Een laptop hoef je niet mee te nemen, wel iets om notities te maken. En je visitekaartjes, want na afloop is er gelegenheid tot netwerken. Heb je nu al vragen over LinkedIn of heb je een onderwerp die je graag behandeld zou willen hebben in de masterclass, maak dan alvast verbinding met Harrie via LinkedIn.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 uur Ontvangst in Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer
19.30 uur Start programma, Masterclass 'Haal meer uit jouw LinkedIn' door Harrie Lamers
20.30 uur Netwerkborrel
21.30 uur Einde
 

Aanmelden

De masterclass 'Haal meer uit jouw LinkedIn’ is een gratis toegankelijk small business event voor geïnteresseerde ondernemers uit de regio Zoetermeer. Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

Stuur dit naar iemand waarvoor dit interessant is Email

  

Small Business Events is een initiatief van ondernemersvereniging RVOZ, gemeente Zoetermeer en Ter Zake Het Ondernemershuis. Voor vragen neem contact op met het secretariaat van de RVOZ (secretariaat@rvoz.nl) of Irma de Graaff, ondernemerscoach Ter Zake Het Ondernemershuis (info@tzho.nl).

Het aftellen is begonnen

    dayhoursminsec0
  • 0
  • 0
  • 0
Gastspreker

Harrie Lamers

Harrie Lamers

Harrie Lamers geeft je, met zijn jarenlange netwerkervaring, een kijkje in deze wereld. Als ‘verbinder’ pur sang laat hij zien wat er allemaal mogelijk is. Hij geeft met zijn onderneming trainingen aan bedrijven en personen op het gebied van online- en offlinenetwerken, marketingstrategieën en verkoopstrategieën. Verder is hij regelmatig spreker bij events en beurzen, is hij business consultant voor een aantal organisaties en kan hij uren praten over LinkedIn en horeca.

TOP