Meld je aan voor 'AVG-compliance praktijksessie'

Let op! Beperkt aantal plaatsen

Programma 'AVG-compliance praktijksessie'

26 juni 2018 18.30 - 22.00 uur, Ter Zake Het Ondernemershuis

Op de hoogte van de AVG-wetgeving en nu nog doorvoeren?

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing in alle lidstaten van de Europese Unie. Deze nieuwe verordening vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Doel van de AVG is de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van hun gegevens en het vrije verkeer van persoonsgegevens.

Tijdens deze bijeenkomst ga je samen met andere ondernemers aan de slag met een aantal documenten, onder begeleiding van AVG-specialist Jo Weerts. Vooraf dien je een aantal zaken voor te bereiden. Zo dien je zelf na te denken over je privacybeleid. Aan het einde van de praktijksessie ben je zo goed als klaar met het opstellen van je privacyverklaring (artikel 5), een register van verwerkingsactiviteiten (artikel 30) en een informatiebrief verwerking gegevens voor nieuwe klanten (artikel 13).

Spreker Jo Weerts

Jo is presentator, docent, trainer en directeur van JWinfotainment. De naam JWinfotainment bestaat uit de initialen van Jo Weerts en infotainment, de unieke combinatie van informatie en entertainment, kenmerkend voor zijn presentaties en cursussen. Door op een boeiende en verrassende manier gebruik te maken van anekdotes, metaforen, humor en kwinkslagen, maakt Jo Weerts al ruim 30 jaar met veel succes de taaiste wet- en regelgeving glashelder en allesbehalve saai.

Aanmelden

Het Small Business Event ‘AVG-compliance praktijksessie’ is gratis toegankelijk voor geïnteresseerde ondernemers uit de regio Zoetermeer. Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging. Om voldoende interactie te houden, is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

ShareEmail

 

 

Small Business Events is een initiatief van ondernemersvereniging RVOZ, gemeente Zoetermeer en Ter Zake Het Ondernemershuis. Voor vragen neem contact op met het secretariaat van de RVOZ (secretariaat@rvoz.nl) of Irma de Graaff, ondernemerscoach Ter Zake Het Ondernemershuis (info@tzho.nl).

Het aftellen is begonnen

    dayhoursminsec0
  • 0
  • 0
  • 0
Gastspreker

Jo Weerts, JWinfotainment

TOP