Small Business Events Zoetermeer is een initiatief van ondernemersvereniging RVOZ in samenwerking met gemeente Zoetermeer en Ter Zake Het Ondernemershuis.

Ondernemersvereniging RVOZ 

De Raad Voor Ondernemend Zoetermeer (RVOZ) is dé ondernemersvereniging van Zoetermeer. Een actieve organisatie vóór en dóór ondernemers.

Een vereniging die de collectieve belangen voor het mkb en het grootbedrijf behartigt en zich inzet voor een maatschappelijk en economisch verantwoord ondernemings- en vestigingsklimaat in de stad.

Daarnaast biedt de RVOZ leden een uitgebreid zakelijk netwerk door middel van bijvoorbeeld bijeenkomsten. Door samenwerking binnen het bedrijfsleven te stimuleren werken wij aan een verdere professionalisering van het ondernemersklimaat in Zoetermeer. Door ondernemers met elkaar te verbinden ontstaan tal van nieuwe en niet zelden innovatieve initiatieven.

Ben je nog geen lid van de RVOZ, maar overweeg je wel lid te worden van dé ondernemersvereniging die zich richt op ondernemers, ondernemerschap, het ondernemings- en vestigingsklimaat en de sociaaleconomische situatie in en rond Zoetermeer? Word lid! Zie de voorwaarden op www.rvoz.nl.

 

Gemeente Zoetermeer

Als starter of zzp'er weet u dat beginnen met ondernemen een kwestie van pionieren is. Je weg zoeken, informatie vergaren, obstakels overwinnen én doorzetten. Als gemeente helpen wij u graag om van uw ondernemerschap een succes te maken. Wij zijn er klaar voor!

Zzp’ers, kleine bedrijven en starters, ze zijn allemaal belangrijk voor onze lokale economie. In ons Actieplan Economie geven wij dan ook veel aandacht aan deze ondernemers. Wij stimuleren goed ondernemerschap. De werkgelegenheid in Zoetermeer is de laatste jaren gegroeid. Dat is mede te danken aan mkb’ers en zzp’ers die met hun bedrijf verder groeien. In Zoetermeer werken ondernemers en de gemeente dan ook samen om het ondernemerschap te versterken.

Ter Zake Het Ondernemershuis

Een beter ondernemersklimaat, goed ondernemerschap, meer werkgelegenheid en verbetering samenwerking onderwijs-arbeidsmarkt: dat zijn de doelen waaraan Ter Zake bijdraagt. Ter Zake Het Ondernemershuis is dé ontmoetingsplaats voor ondernemers, gemeentelijke professionals en onderwijs. Ter Zake stimuleert samen werken aan een beter economisch klimaat.

Het is de centrale ontmoetingsplek voor alle ondernemers. Netwerken kan hier in een ongedwongen sfeer. Je kunt er met collega-ondernemers afspreken onder het genot van een gratis kop koffie of thee. Overleggen met een groep kan in één van de drie vergaderzalen. In Ter Zake Het Ondernemershuis tref je allerhande informatie voor ondernemers. Naast ondernemersspreekuren vinden er regelmatig workshops, trainingen en bijeenkomsten plaats.

 

TOP